Havi akcióink

Decemberi Billerbeck matrac akció és párna, paplan leárazás

Idén karácsonyra ajándékozzon kényelmet!

Karácsonykor igyekszünk minél jobban kipihenni az egész éves fáradalmakat, ehhez pedig elengedhetetlen a pihentető, mély és hosszú alvás. Mi most ennek eszközeit szeretnénk karácsonyi akciónk keretében önnek és családjának a lehető legelérhetőbb áron biztosítani; Billerbeck termékeinkhez most akár 40%-kal olcsóbban juthat hozzá. A kínálatunkban mindenki megtalálhatja a számára ideális fekvőhelyet.

A Davos matracok memory habot tartalmaznak, ami úttörő technológia a matracgyártásban. A háton alvóknak ideális lehet egy Windsor rugós matrac, míg a hason alvóknak a Bahama Nova matrac biztosítja a pihentető alvást nap mint nap. A Riviera Nova matrac 3 rétegű felépítésének köszönhetően egyesíti a fellelhető legjobb matrac-technológiákat.

Egy jó matrac nem lehet teljes egy kiváló párna és paplan nélkül, ezért remek karácsonyi ajándék lehet szerettei számára a Wool classic, a Bambusz, a Márton vagy a Hanna termékcsaládunk valamelyike. Legyen az mikroszálas, toll, pehely vagy henger, a Billerbeck decemberi akciós kínálatában megtalálja az ideális párnáját, paplanát.

A karácsony teljen szeretetben, békességben, ajándékozással. Ilyenkor fontos igazán a pihenés, a kikapcsolódás. Ön csak dőljön hátra, kapcsoljon ki. Ebben segít a Billerbeck.

BILLERBECK DAVOS MATRAC MEMORY HABBAL

Mi a memory hab?

A NASA mérnökei által űrhajósok számára kifejlesztett memory habot sokáig csak űrállomásokon alkalmazták. A gravitációs erőket azonban nem csak az űrkapszulában kell leküzdeni, hanem alvás közben is, így hát a memory hab ideális anyag matracok készítéséhez.

Alkalmazkodó

A Billerbeck Davos mikrocellás felépítésű, így tökéletesen tud alkalmazkodni használója alakjához és súlyához. A főbb nyomáspontokról leveszi a terhet és azt egyenletesen oszlatja el az egész testen, ezzel hosszútávon is hozzásegít az ízületek megóvásához.

Kényelmes

A kényelemhez könnyű hozzászokni. A memory habra ez mindkét irányból igaz. Hiszen a hab tökéletesen felveszi az ön alakját, és azt a lehető legtökéletesebb módon támasztja alá. Ön megszokja a kényelmet, a matrac pedig az önnek nyújtandó kényelem formáját!

Korrigálja a tartást

Főként a csípő, a karok és a vállak környékén alakulhatnak ki zsibbadások, későbbiekben ízületi fájdalmak is akár. Az első pár hét Billerbeck Davos memory habos matrac használata során ön is érezni fogja, hogy ezek a pontok megkönnyebbülnek, könnyebben mozognak.

BILLERBECK DAVOS MATRAC LATEX TOPPERREL

Mi a latex topper?

A latex topper egy viszkóz felületű, többrétegűen hurkolt kelme. A matrac tetejére helyezve növeli a komfortérzetet, segíti a gerinc megfelelő tartását és segít kiegyenlíteni a súlyeloszlást.

Több rétegű

Ezt a Davos matracot aszimetrikusnak is nevezik, mivel magja memory hab, a tetején viszont egy extra, megemelt réteg található, ami PES szálbundával steppelt és bambuszrost tartalmú.

Modern

A Billerbeck Davos matrac 7-zónás és 3 rétegű. Poliuretán-habból készül, ami a jelenleg ismert legjobb anyag matrac készítéséhez. A maximális precizitás érdekében CNC gépekkel vágják őket.

Higiénikus

A latex topper bambuszrostokat tartalmaz, aminek nem csak kényelmi, hanem tisztasági okai is vannak. Ez az anyag meggátolja mindenféle atkák és gombák megtelepedését a matracban.

BILLERBECK BAHAMA NOVA MATRAC

Felépítés

A Billerbeck Bahama Nova matracok belseje edzett acél tasakrugókból kerül kialakításra, átlagolt rugósűrűsége 276 db/ m². Vastagsága, csak úgy mint memory habból készült matracainknak, 22 cm.

Kétoldalú

Ez a matrac két különböző felülettel rendelkezik. Az egyik oldal kemény, a másik pedig közepes keménységű, tehát a vásárló két különböző alvófelületet kap egy áráért, amiket szabadon változtathat.

Pároknak

Párok számára is ideális lehet, ha két Billerbeck Bahama Nova matracot egymás mellé teszünk. Ha két különböző oldalt használunk, a nehezebb és a könnyebb fél közötti szintkülönbség eltűnik.

Komfort

Mindkét keménységű oldal biztosítja a remek súlyelosztást és a test kiváló alátámasztását. A gerincet kíméli, és az éjszakai zsibbadásokat megelőzendő a vérkeringést is ideális szinten tartja.

BILLERBECK RIVIERA NOVA SZENDVICS MATRAC

Szendvics-matrac

A Billerbeck Riviera Nova egy három rétegű matrac, magja szimetrikus. Összetevői a magas sűrűségű kemény poliuretán hab, illetve organikus kókuszrost, mindkét oldalon ugyan olyan elrendezésben.

Organikus

A Billerbeck Riviera Nova matrac tökéletes ortopéd alátámasztást biztosít, gerinckímélő hatású, segíti a tökéletes pihenés elérését. Nagyrészt természetes alapanyagok felhasználásával készül.

Kétoldalú

E matrac esetében a kétoldalúság a huzatban értendő. Az egyik oldalon téli borítást találunk, ami gyapjúval steppelt, a másik oldalán nyári borítást találunk, ami pedig pamuttal steppelt.

Szezonális

Egyedülálló módon ez a matrac egyszerre aszimmetrikus és szimmetrikus. A különböző huzatokat szezonálisan váltogathatjuk, télen a meleg megtartása, nyáron a jó szellőzés érdekében.

BILLERBECK WINDSOR MATRAC

Rugós matrac

A Billerbeck Windsor bonell 7-zónás rugós matrac rugói edzett acélból lettek kialakítva, sűrűségük 120 db/m². A rugók közt, az extra stabilitás és a tartósság érdekében, teherhordó hab kapott helyet.

Huzat

A matrac huzata egy hozzáadott kényelmi réteg, ami növeli a komfortérzetet. Vegyes összetételű, megemelt vastagságú, anyaga puha és rugalmas. A színével harmonizáló szegőszalaggal készül.

Szellőzés

A rugós matracok nagy előnye, hogy a rugók laza textúrájának köszönhetően könnyebben szellőznek. A Billerbeck Windsor matracon ezért a háton alvókat sem fenyegeti a kellemetlen éjszakai izzadás.

Szezonális

A rugós matracok remekül támasztják a testet, kiválóan alakíthatók ki az alváshoz szükséges ortopédikus zónák. A Billerbeck Windsor 7 zónájával ez a komfort a legmagasabb szintre emelhető.

BILLERBECK HANNA PÁRNA ÉS PAPLAN

Rugalmas párna

A Billerbeck Hanna funkcionális szál (poliészter) töltetű párna. Ez az anyag időtálló és egyben nagyon kényelmes is, formáját hosszú ideig megőrzi, mégis rugalmas. Így biztosítja a megfelelő alátámasztást nyaknak és fejnek egyaránt.

Hipoallergén

A microfaser nevű töltőanyag nagyon népszerűvé vált az utóbbi években, hiszen felfedezték, hogy allergiások számára is remek választás. A házi kártevők ellen is kiváló; a poratkákat nem engedi be az ágyneműbe, antibakteriális és gombásodásmentes.

Méretek

Billerbeck karácsonyi akciónk keretében a Hanna termékcsaládban elérhető modellek: kis- és nagypárnák (36×48 cm és 70×90 cm), paplanok (200×220 cm és 135×200 cm), gyerek párna + paplan garnitúra (90×130 és 36×48).

Alvószál

Az alvószállal ellátott paplanok jellemzője a kiváló légzőképesség, és a felrázhatóság, akár csak egy pehelypaplannál. A mikroszálak közötti hajszálcsövek segítenek felszívni a nedvességet, így a bőr szárazon marad.

BILLERBECK BAMBUSZ PÁRNA ÉS PAPLAN

Rugalmas párna

A Billerbeck Bambusz párna töltőanyaga 80% poliészter golyó + 20% bambusz golyó. Ez az anyag időtálló és egyben nagyon kényelmes is, mennyiségét és arányát igény szerint változtathatjuk, így teljesen személyre szabható. Szellőzése átlagon felüli.

Antiallergén

Antiallergén töltőanyagának köszönhetően allergiások számára is remek választás. Antibakteriális, véd a gombásodás és a baktériumok ellen, sőt a poratkákat sem engedi be az ágyneműbe. Mindezek mellett kiválóan szellőzik.

Minden évszakra

A Billerbeck tervezői gondoskodnak arról, hogy az ön paplanja minden évszakban megfelelő alvást biztosíthasson. Készletünkben talál nyári (Light), átmeneti (Uno), téli (Duo) és normál+téli (4 évszak) paplanokat is.

Méretek

Billerbeck karácsonyi akciónk keretében a Billerbeck Bambusz termékcsaládban 13 különböző termék érhető el,  20%-os kedvezménnyel. Kis- és nagypárnák, párnaszettek valamint 4 féle paplan modell is rendelkezésére áll.

BILLERBECK MÁRTON PÁRNA ÉS PAPLAN

Pehelypaplan

A Billerbeck Márton termékcsaláddal egy olyan paplan-élményben lesz része, ami után még nagy eleink is elismerően biccentenének. Pehely és toll bélésével az igazi, klasszikus paplan érzetet élheti át, amihez nincs is más fogható a világon.

Antiallergén

Egy toll és pehelypárna jó választás a töltöttebb párnák kedvelőinek. Jó alátámasztást biztosít, mégis puha érzete marad. Csak a legjobb minőségű magyar pehely és toll felhasználásával készül, a párnákban különleges szürke kacsatollal.

Minden évszakra

A pehelypaplanok remek tulajdonsága, hogy rendkívül jó hőszigetelők, még egy vékony pehelypaplan is felér egy vastag poliészter hőtartási képességeivel. Mindezek mellett kiváló szellőzist is biztosít, ezért télen és nyáron egyaránt használható.

Méretek

Billerbeck karácsonyi akciónkban 4 Márton termék áll rendelkezésre. Toll és pehelypárnák 3 méretben: 36×48 cm, 50×70 cm illetve 70×90 cm. A 3/4 pehely töltetű paplan 135×200 cm-es méretben érhető el, mindezek most 39%-os engedménnyel!