Gondoltad volna?, Matracokról

Egyedi matrac – egyedi méret vagy forma

egyedi hab, egyedi matrac, eltérő méretű matracok

Nem talál megfelelő méretű vagy formájú matracot? Itt a megoldás

Egyedi méret

Méret

Matracaink 90%-a elkészíthető egyedi méretben. Kínálatunkban partnereink által meghirdetett standard méretek kerülnek meghirdetésre, általában ezek a méretek: 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm. De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne 90×190 cm vagy 170×190 cm méretben elkészíteni. Az egyedi méretű matracok árai jellemzően mindig a következő méret áraival egyezik meg – amibe minden oldalról belefér (pl. 170×190 cm ára a 180×200 cm-es ára). Ezek alól léteznek kivételek, de általában kalkulálhatunk ezzel az árképzéssel.

Mit tegyek ha hosszabb matracot szeretnénk, mint a standard 200 cm?

A hosszabb matrac általában magasabb felhasználóknál gyakori kérés. A matracok jelentős része elkészíthető 220 cm-es hosszúságig, e hossz felett már kevesebb, de még itt is számos matrac közül válogathatunk. A hosszabb matracok árképzése gyártónként, termékenként eltérő lehet (pl. mekkora tábla létezik abból az anyagból), de általában 220 cm-es hosszúságig a matrac ára +20-40% körül mozog. 240 cm hosszúság feleletti matracok bizonyos termékekből elkészíthetőek, de nem javasoltak.

Egyedi forma

Forma

Sok embernek fordult már meg a fejében milyen lehet egy kerek ágyon, matracon feküdni. Rendelje meg álmai matracát! Amikor lakásunkban megtaláljuk a matrac/ágy ideális helyét, mely semmilyen térbeli elemhez nem stimmel, ne ijedjünk meg! Habokból, kókuszból nem gond az egyedi forma sem. Trapéz, háromszög, deltoid, matracát tervrajz alapján elkészítik! Egyedi formájú matracok korlátozott mennyiségű termékből készíthető el!

Lakókocsik, hajók tulajdonosaik régóta tudják, hogy milyen nehéz egyedi méretű, formájú termékeket beszerezni, de nálunk Ők is megtalálják számításaikat, legyen szó ülő vagy fekvőfelületről.

Írja meg igényeit még ma! Katt a gombra!

Nem talál megfelelő méretet?

Írja meg igényeit vagy hívja matrac szakértőnket: + 36 20 262 4317

  [recaptcha]
  Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

  MATRAC AKCIÓ, MATRACOK, ÁGYNEMŰK, PÁRNÁK, PAPLANOK, MATRAC AKCIÓ, EGYEDI MATRAC

  MINDEN, AMI A NYUGODT ALVÁSHOZ KELL

  Közel 400 féle termék, több mint 110 matrac típus! Matrac Akció

  Tekintse meg webáruházi kínálatunkat, vagy jöjjön el személyesen mintaboltjaink egyikébe. Látogatása előtt érdeklődjön telefonon, vagy email-ben, melyik üzletünkben tudja kipróbálni, megnézni termékeinket. Főbb termék kategóriánk: matrac, paplan, párna, ágynemű, felületjavító.

  MATRAC BOLT BUDAPEST ÉS WEBÁRUHÁZ – HAVI AKCIÓK – MATRAC AKCIÓ – EGYEDI MATRAC

  ÓRIÁSI KEDVEZMÉNYEKKEL VÁRJUK VÁSÁRLÓINKAT – MATRAC AKCIÓ

  Valörtex, már több mint 25 éve az alvás szolgálatában.

  Szakosodott webáruházaink: Párna, paplan webáruház |Matrac rendelés. | Egyedi matracok szakértője

  Keress minket a Facebookon is!

  Related Posts